Schoonmaakactie Ezelsdijkbuurt op 1 januari 2021

Voor de vierde keer alweer, willen we graag dat onze Ezelsdijkbuurt schoon het nieuwe jaar ingaat. Een leuke actie om met elkaar te doen: zwerfvuil en vuurwerkrestanten opruimen en na afloop wegen hoeveel we hebben opgehaald. Alle deelnemers nemen zelf hun verantwoordelijkheid en staan persoonlijk in voor het volgen van de gedragsregels die op 1 januari gelden.

Als je dat wilt, start je om 12.00 uur bij Huizingalaan 28. Daar krijg je een vuilniszak en je kunt er handschoenen of een prikstok lenen. Heb je die materialen zelf, dan kun je die natuurlijk gebruiken. Als je liever vanuit je huis aan de slag gaat, is dat ook prima. We nodigen de kinderen van harte uit om mee te doen. Het is fijn als je bijvoorbeeld glas of grote voorwerpen apart houdt tijdens het verzamelen.

Na afloop graag het afval samenbrengen bij het milieupunt aan de Huizingalaan, bij de vuilcontainers. Daar gaan we alles wat is verzameld, eerst wegen. Daarna doen we het afval in de juiste containers. Foto’s en gegevens over het resultaat van deze actie, komen op de buurtwebsite te staan.

De actie wordt ondersteund door Heel Holland Schoon en Supporter van Schoon.  Voor meer info: app Benita Ponsioen 06-26022073.

 Supporter van schoon