Onderzoek naar fietsveiligheid

Sander van Oppen doet zijn afstudeeronderzoek naar hoe 50-plussers de veiligheid van de fietsomgeving in Utrecht ervaren. Daarvoor heeft hij een enquête opgesteld en uw deelname zou hem enorm helpen! De enquête duurt maar 5 minuten en is volledig anoniem.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!
Meer informatie over Sander en zijn onderzoek:
Ik ben Sander en ben op dit moment bezig met afstuderen van de studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. Dit onderzoek focust zich op de fietsinfrastructuur en de fysieke elementen hiervan. Mijn doel is hier te herkennen wat gezien wordt als gevaarlijk om zo bij te dragen aan een veiligere reis voor ieder!
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over mijn onderzoek of de enquête dan ben ik bereikbaar op: