Creatief Café

Theater ZIMIHC is samen met de Beweegvriendelijk Wijk en DOCK een nieuw initiatief gestart om 55-plussers in Utrecht NoordOost elkaar te laten ontmoeten. Dat doen ze door samen koffie te drinken, muziek te maken, workshops te organiseren en wandelingen aan te bieden. Het Creatief Café, elke woensdagochtend in theater ZIMIHC. Deze ontmoetingen dragen bij aan het welzijn van deze doelgroep, om zo lang mogelijk op een prettige manier thuis te blijven wonen, omdat er genoeg in de omgeving te doen is. We vinden het belangrijk dat deze ochtenden door zoveel mogelijk mensen gevonden kan worden. Wil je meehelpen deze boodschap te verspreiden om het bij zoveel mogelijk 55-plussers onder de aandacht te brengen? Bijgevoegde informatie mogen jullie in jullie informatievoorziening opnemen. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat het me vooral weten! En wil je me vertellen als je het bericht hebt kunnen plaatsen? Alvast hartelijk dank!

Actuele info over het Creatief Café vind je hier https://www.zimihc.nl/agenda/zimihc-creatief-cafe/

Hartelijke groet,
Reilif Bonse
Sociaal Makelaar DOCK
06-23346808