Tuin Nieuw Bleyenburg

In de tuin van Nieuw Bleyenburg kunnen we nog wel wat hulp gebruiken
Niet alleen voor de bewoners van Nieuw Bleyenburg, maar ook voor heel wat omwonenden, is de
tuin een van de best bewaarde groene geheimen van Utrecht. Maar zo’n tuin moet ook  onderhouden worden. Voor een aantal grote klussen is er een hovenier, maar het overgrote deel van het onderhoud gebeurt door vrijwilligers, waarbij hovenier Mario Nijholt optreedt als coach.
Gezamenlijke werkmiddagen vinden plaats op maandag, elke veertien dagen, steeds vanaf 14.00 uur.
De komende werkmiddagen zijn op 11 en 25 september, op 9 en 23 oktober en op 6
november. Tijdens de werkmiddagen is het kleine tuinhek aan de kant van de Jan van Galenstraat open. Buurtbewoners met groene vingers zijn van harte welkom. Het is gezond maar bovenal ook heel plezierig om met een aantal enthousiastelingen de handen uit de mouwen te steken. Er is altijd wel wat te doen, ook voor wat minder ervaren tuiniers. In de pauze wordt gezorgd voor een drankje. Handschoenen en gereedschap zijn aanwezig.
Foto’s van de tuin van Nieuw Bleyenburg kunt u bekijken op http://www.nieuwbleyenburg.nl/project/tuin/
Degenen die zelf niet in staat zijn een handje te helpen kunnen de tuin natuurlijk ook financieel
steunen. Uw gift is van harte welkom op IBAN: NL84 ABNA 0537 2879 65 ten name van Nieuw Bleyenburg Tuin, Utrecht.