Tipi-tent in Griftsteede

In de hedendaagse drukke maatschappij is het voor volwassenen, maar ook voor kinderen, soms best moeilijk om je even af te sluiten van de wereld en je te focussen op jezelf of op een ander. Wijk&co en Utrecht Natuurlijk (locatie Griftsteede) hebben de handen ineengeslagen om een plek te creëren waar kinderen echt even tot zichzelf kunnen komen en kunnen genieten van verschillende activiteiten die worden aangeboden. Deze plek is heel speciaal, het is namelijk een gigantische tipi!

Op dinsdag 17 september wordt de Tipi-tent in Griftsteede geopend. Om 14:00 ben je van harte welkom om de Tipi-tent te bekijken en de verschillende activiteiten te zien die de komende tijd plaats gaan vinden. De opening zal worden ingeleid door een echte Sjamaan. De Sjamaan zegent samen met de kinderen de Tipi-tent in met een ritueel.

Alvast een greep uit de activiteiten die plaats zullen gaan vinden in de Tipi-tent:

  • Meditatie
  • Mindfullness
  • Ontspanningsoefeningen
  • Meidentent
  • Creatieve sessies
  • Verhalenvertellen

Wil je zelf als bewoners een activiteit organiseren? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met Rosa Balrak via rosa.balrak@wijkenco.nl / 06 52508202