Lichtjestocht door Tuindorp

Op zaterdag 17 december van 18:00 tot 20:00 branden er rondom winkelcentrum De Gaard zo’n 2500 lichtjes. Als je het lichtjesspoor volgt, waan je je in de tijd van het kerstverhaal. Je ziet echte Romeinen, engelen, herders met hun schaapskudde, koning Herodes en de wijzen uit het oosten. Zij vertellen je wat ze de laatste dagen allemaal voor bijzonders hebben gezien en meegemaakt. Het laatste kaarsje staat in de stal bij Jozef en Maria en het kindje Jezus, te midden van levende dieren!

De kerstlichtjestocht is een evenement voor iedereen. Voor kinderen is er een speurtocht uitgezet en zijn er onderweg verschillende spelletjes te doen. Natuurlijk is er ook er koffie, glühwein, chocolademelk en muziek.

Wanneer: Zaterdag 17 december
Startlocatie: Troosterhof, Utrecht (Winkelcentrum De Gaard)
Starten: Tussen 18.00u en 19.00u
Kosten: Gratis!
Informatie: smvditmarsch@hotmail.com, 06- 45232461 of lichtjestochtutrecht.nl
Tip: kom lopend of met de fiets ivm beperkte parkeergelegenheid

Georganiseerd door de Jeruzalemkerk, de Pauluskerk, het Eykpunt en de Tuindorpkerk.
Mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van winkelcentrum de Gaard.