Huizingalaan fietsstraat

Onlangs hebben bewoners van de Huizingalaan en omgeving een uitnodiging van de gemeente ontvangen voor het bijwonen van een informatieavond over het opnieuw inrichten van o.a. de Huizingalaan en de Karel Doormanlaan. De gemeente gaat namelijk de fietsroute tussen Overvecht en Utrecht Science Park (USP) verbeteren. De route wordt opgeknipt in verschillende delen en dan in 2017 stap voor stap verbeterd (zie kaart).

De Huizingalaan en Karel Doormanlaan worden beide een fietsstraat. Het nieuwe ontwerp van deze straten is hier te zien: Huizingalaan, Karel Doormanstraat.

Meer infromatie vind je op de website van de gemeente, www.utrecht.nl/overvechtusp, of in het wijkbericht.

De gemeente wil de overlast door de werkzaamheden aan de fietsroute beperken. Daarom wordt er gekeken of er ook andere werkzaamheden in de stad zijn. Op dit moment is de gemeente ook bezig met het aanleggen van ondergrondse afvalcontainers voor de inzameling van het restafval in de stad. Gekeken wordt of het mogelijk is om deze werkzaamheden samen met die van de fietsroute te doen.

De informatieavond was op donderdag 8 december van 19:00 tot 21:00 uur in Wijkcentrum de Helden. Je kunt nog reageren tot 22 december.