Kerstbomenverhuur Griftpark 2015

Kies ook nu voor een GROENE Kerst: huur een kerstboom met kluit!

Ook dit jaar is het weer mogelijk om in Utrecht een kerstboom met kluit te kopen met recht van retour na drie weken. Net als de afgelopen jaren is Griftsteede (Van Swindenstraat 129, in het Griftpark), de plek van uitgifte van de kerstbomen. De gezellige uitgifte van de kerstbomen, zal plaatsvinden op zaterdag 12 december. Ruim voor Kerst, dus mooi op tijd in de kerstsfeer komen.

Bestellen kan uitsluitend via onze website www.huureenkerstboom.nu vanaf zondag 15 november 18.00 uur en tot en met uiterlijk 6 december 2015 24.00 uur. Bestel snel, want OP = OP!

De prijs bedraagt ook dit jaar € 21,- plus een borg van € 5 = € 26,- incl. BTW. Als de boom terug wordt gebracht, ontvangt men deze € 5,- terug.

OPROEP: Kom de boom lopend of met de (bak)fiets ophalen. Er is nauwelijks plaats voor auto’s bij Griftsteede.

De bomen komen uit Achterveld, bij Leusden. Na ‘gebruik’ van drie weken gaan de speciaal gekweekte bomen weer de grond in om verder te groeien in een bos. Vanwege het aanhoudend grote succes hopen we dat dit jaar ruim 350 bomen zullen bijdragen aan een groene kerst in Utrecht.

Op 2 januari moeten de bomen retour. Heel vroeg, maar kan niet anders in verband met de termijn van drie weken dat ze maximaal uit de grond mogen. Een kerstboom die na drie weken terug het bos in gaat, is dé manier om een groene Kerst te vieren met respect voor natuur en milieu.