Sint Maarten 2008

Sint Maarten – Het feest van het licht en samen delen!

Op dinsdag 11 november vieren we in de buurt weer het Sint Maartenfeest. We starten om 18.30 uur bij de garage aan het einde van de Sitterlaan met het vertellen van het verhaal en het zingen van de liedjes. Rond 19.00 uur begint de lampionnentocht door de buurt. Te allen tijde zijn de ouders verantwoordelijk voor hun kinderen. Tot uiterlijk 20.00 uur bellen de kinderen bij u aan.

U zet toch allemaal een lichtje duidelijk zichtbaar voor het raam of bij de deur?

De kinderen hebben een eigen zakje bij zich. Wilt u, nadat er gezongen is, de kinderen belonen? Doe dan iets lekkers in ieder zakje.

We drinken vanaf 20.00 uur warme bisschopswijn en chocomelk in Nieuw Bleyenburg. Wij zingen daar in de serre voor de bewoners van het huis en voor buurtbewoners. Zij drinken een glaasje met ons mee. U bent allen welkom!

Bij  Hanneke Vroon zijn lampionnen te koop die werken op batterijtjes. Lampionnen met kaarsen laten we omwille van de veiligheid niet toe in de garage.

Geef je op met een briefje bij Monic Wendel,  De Sitterlaan 8.

Vertel er bij, hoe oud je bent! Bij extreem slecht weer wordt de tocht ingekort of afgelast.

Zijn er vragen of wilt u helpen (vindt u het bijvoorbeeld leuk om het verhaal te vertellen, te helpen bij het schenken van de Bisschopswijn of om een act te doen?) neem dan contact op met een van de commissieleden. Wij zien u graag komen, 11 november!!

Monic Wendel 2733778, Inge Marsman 2761656, Aadje Bloem 2328704, Anneleen Arnolds 2716425