Leven met elkaar in de buurt

Uitnodiging voor de stedelijke bewonersavond op 9 december

 Prettig wonen in een mooie en fijne buurt wil iedereen. Op verschillende manieren zetten bewoners van Utrecht zich in om de leefbaarheid in hun directe woon- en leefomgeving te verbeteren. De bewoners weten wat er in hun straat leeft. Hun inzet is van groot belang voor een prettig samenleven met elkaar. Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst voor bewonersorganisaties en actieve bewoners op dinsdagavond 9 december.

Op deze avondstaat het leven met elkaar centraal. Het wordt een leuk en gevarieerd programma. Zo gaan deskundigen met elkaar in gesprek over het thema contact in de wijk. STUT theater speelt scenes uit hun repertoire. Hoe zag het leven in Utrecht er vroeger uit? U komt het te weten! Verder kent het programma een aantal leuke verrassingen.