Samen woningen Verduurzamen

Op 25 oktober van 20:00 tot 22:00 is er weer een bijeenkomst in de De Workshopruimte om krachten te bundelen rond het thema energie besparen en woningen verduurzamen.

Er waren al verschillende bijeenkomsten in Wittevrouwen, Huizingabuurt en Zeeheldenbuurt over de reis naar een duurzame woning. Dit keer bespreken we de uitkomsten van de enquete, het vervolg en hoe we samen verder komen.

Buurtbel WittevrouwenIedereen is welkom. Je kunt aansluiten met vragen rond eigen woningen en met vragen rond huurwoningen, maar de avond is vooral bedoeld om mensen te inspireren en te verbinden, om samen met anderen gezamenlijk (kleinschalige) initiatieven en projectjes op te starten. Wil je ook aan de slag met verduurzaming, weten wat er mogelijk is en samen optrekken? Of wil je je laten inspireren en oriënteren?

Kom dan naar de bijeenkomst. Heb je de enquête nog niet ingevuld. Vul hier de enquête in!

Je kunt je hier aanmelden voor de bijeenkomst. Het programma lees je hier.