Informatiebijeenkomst 19 juni : Samen energie besparen

Ben je al bezig met energie(besparende) maatregelen in huis? Of kom je er niet aan toe, heb je geen idee waar te beginnen? Of vraag je je af wat het gemeentelijk beleid om onze buurt vanaf 2035 aardgasvrij te laten zijn betekent voor je woning?

Energie-U

Samen met Energie-U organiseert de buurtvereniging een informatiebijeenkomst over energiebesparende maatregelen in het eigen huis. We richten ons om te beginnen op de buurtgenoten van Huizingalaan, Oortlaan, Zeemanlaan, de Sitterlaan en het rijtje eensgezinswoningen aan de Jan van Galenstraat.  Deze woningen hebben een aantal belangrijke overeenkomsten: grondgebonden eengezinswoningen, vooral uit de jaren ’60 en in eigendom. Graag horen we van jullie waar de vragen en behoeftes liggen en willen we leren van de ervaringen die er al zijn.

De bijeenkomst vindt op maandag 19 juni plaats in Mama’s Maaltijd (voorheen De Helden), Jan van Galenstraat 6 en begint om 19.30 uur.

Vul ook deze enquête in, zodat we de bijeenkomst goed kunnen voorbereiden.

Of stuur een mailtje naar ezelsdijk.energiek@gmail.com om je aan te melden voor  de bijeenkomst.

Tot de 19e !
Hans van Dijk