Zingen bij de kerstboom gaat niet door

Helaas moeten we hier vertellen dat op 19 december het zingen bij de kerstboom bij het winkelcentrum niet doorgaat. De Commissie Kerstzang ziet uit naar volgend jaar. Laten we allemaal maar genieten van de ranke boom die er toch fraai bijstaat met al die lampjes erin. We wensen alle bewoners van de Ezelsdijkbuurt mooie decemberdagen toe en een gezond en licht 2021.

Gert-Jan, Marieke, Jos

De Commissie Kerstzingen van de Buurtvereniging Ezelsdijk heeft een bescheiden boom aangevraagd voor bij de winkels aan de Jan van Galenstraat. Het plan is om daar te zingen op zaterdag 19 december om 17.00 uur. Deze activiteit vindt buiten plaats en er is mogelijkheid voor het houden van voldoende afstand. Als de maatschappelijke omstandigheden anders aangeven en deze activiteit toch wordt afgelast, kunt u dat lezen op de site van Buurtvereniging Ezelsdijk.

Gert-Jan Streefland, Marieke Kattier en Jos van Houwelingen