Nieuwe werkgroepen

Tijdens de digitale Algemene Leden Vergadering van 26 maart 2020 zijn er twee werkgroepen toegevoegd aan de vijf werkgroepen die de Buurtvereniging Ezelsdijk al rijk is. Dat zijn de Werkgroep Buurtverfraaiing die de aantrekkelijkheid van de buurt wil vergroten middels street-art of andere kunstuitingen en de Werkgroep Kijk op de buurt die contacten wil onderhouden met de Gemeente over allerlei onderwerpen die op onze buurt van toepassing zijn, met name in de bouw en het stratenplan. Hieronder een overzichtje van alle werkgroepen en hun activiteiten.

WERKGROEP FEESTEN:  Sint Maartenfeest, kerstzingen bij de boom, buurtfeest.

WERKGROEP SOCIAAL: welkomclub, lief & leed, maandelijks buurteten in Nieuw Bleyenburg, contact met Hostel De Hoek.

WERKGROEP GROEN: verzorging van openbaar groen in plantenbakken en boomspiegels aan de Zeemanlaan, buurtgroen-schoonmaakdag in de lente, stimulering groene daken.

WERKGROEP LUCHTKWALITEIT: houdt de luchtvervuiling in de gaten en de verkeersdrukte in de buurt.

WERKGROEP BUURTVERFRAAIING: de aantrekkelijkheid van de buurt vergroten middels streetart of andere kunstuitingen.

WERKGROEP KIJK OP DE BUURT: contacten met de Gemeente over o.a. bouwplannen, straataanleg en bestemmingen in de buurt.

WERKGROEP INFORMATIE: informatiebord bij rijwielhandel Van Meerten, flyers met informatie over activiteiten, spandoeken voor grote activiteiten, contact met de webmaster.

Website www.ezelsdijk.nl. Gratis mailservice waarbij u automatisch een mailtje krijgt als er nieuws is geplaatst op de website. Opgeven via webmaster@ezelsdijk.nl onder vermelding van: mailservice. Heeft u relevant nieuws voor de site, meld dit dan bij de webmaster.