Buurtentree opgeknapt

Op de hoek van de Huizingalaan met de Van Ginnekenlaan is sinds de bakker vertrok een krantenverdeelcentrum gevestigd. Enige tijd geleden heb ik contact opgenomen met Martin, de Regiomanager Distributie van de Persgroep. Er hing al geruime tijd kapotte gele luxaflex voor de ramen en de deur. Onlangs is deze vervangen door vrolijke, fleurige foto’s. Wie ik spreek, is heel blij met de huidige frisse entree van de buurt. Fijn dat Martin zich hiervoor heeft ingespannen.


Ook voetgangers entrée opgeknapt
Een andere entrée van onze buurt, bij het voetgangersdoorsteekje op de Zeemanlaan vanaf de Kardinaal de Jongweg, heeft tandarts Golan de airco laten verven. Het resultaat is mooi geworden. Fijn.

Garages geschilderd
Nog een opknapbeurt: de garageboxen van de nummers 47 t/m 57 aan de Zeemanlaan zijn allemaal netjes. Alle bewoners hebben nu de bovenplanken laten schilderen. Het verbetert zeer het aanzien van de buurt. Wie volgt het voorbeeld van deze pioniers?

Carla Verrips