Zonnepanelen op De Wissel

Enige tijd geleden is er een werkgroep gestart om te onderzoeken of er zonnepanelen op De Wissel geplaatst kunnen worden. Dit blijkt mogelijk en de school wil hier graag aan meedoen. Het dak van De Wissel is groot en sterk genoeg voor zo’n 150 panelen. Het idee is dat deze panelen door buurtbewoners gekocht kunnen worden. Voor mensen die graag willen bijdragen aan duurzaamheid is dit een mooi alternatief voor een eigen dak.

In februari wordt gestart met het werven van kopers voor de panelen. Er wordt een informatie-avond gepland. Wil je alvast op de geïnteresseerden lijst of heb je een vraag, stuur een mail naar marlieswillemen@gmail.com of bel even aan bij Oortlaan 10.

Eerdere berichten over dit onderwerp zijn verschenen op 2 maart 201819 juli 2017 en 3 juni 2017.