HR Talent of the Year

Mijn naam is Nina Berkhof 21 jaar oud en ik woon al heel lang in Ezelsdijk. Ik ben in deze buurt opgegroeid en ben nog steeds woonachtig bij mijn ouders. Afgelopen zomer ben ik cum laude afgestudeerd van de Hogeschool Utrecht. Ik heb daar Human Resource Management gestudeerd. Na mijn studie ben ik door de Hogeschool Utrecht genomineerd als HR Talent of the Year. Dit is een landelijke wedstrijd voor jong HR Talent. Ik zit na een spannende kwartfinale al in de halve finale en strijd op dit moment voor de publieksprijs. Deze prijs kan ik nu al winnen. Wat heb ik nodig voor deze prijs? Stemmen, heel veel stemmen.

Als ik deze prijs win heb ik niet alleen de titel HR Talent of the Year maar kan ik ook een super leuke waardebon winnen voor een opleiding. Op deze manier kan ik mij nog verder ontwikkelen wat ik erg graag wil. En omdat studeren heel duur is, is deze prijs voor mij heel aantrekkelijk.

Wil je meer lezen over deze HR Talent of the Year wedstrijd kijk dan hier. Wil je stemmen op Nina, kijk dan hier.