Verbouwing basisschool de Wissel

Via dit bericht wil ik u informeren over de planning van de bouwwerkzaamheden en wat u kunt verwachten, betreffende de uitbouw van basisschool de Wissel in de zomervakantie. Ook wil ik u informeren over het definitieve ontwerp.
 Na beoordeling van de gemeente moesten er, op het u getoonde ontwerp tijdens de buurtavond in februari, wat aanpassingen gedaan worden. Dit heeft de architect gedaan en ik heb het definitieve ontwerp toegevoegd, de materialen blijven van aluminium (gepoedercoat). In dit ontwerp is er meer samenhang met de rest van het schoolgebouw.
De bouw start in de eerste week van de zomervakantie, vanaf maandag 10 juli. Op 10, 11 en 12 juli zal er geheid worden. Op 13, 14, 20, 21, 26, 27 en 28 juli zal een kraan in de Huizingalaan staan. Van het bouwbedrijf begreep ik dat u langs de kraan kunt met uw auto.
De bouwers zullen elke werkdag van 7.00u t/m ongeveer 16.30u aan het werk zijn.
 
Joke de Pagter, directeur
 
Kijk hier voor schetsen van de definitieve voorkant en het definitieve ontwerp.