Bloemschikken met Iris

Iris van der Cingel, onze buurtgenoot uit de Oortlaan, heeft een nieuwe bloemenservice opgezet. Van voorjaar tot vorst bezorgt Iris op vrijdagen prachtige veldboeketten aan huis. Met uitsluitend mooie, biologisch geteelde bloemen van Hollandse bodem. Ga voor alle wetenswaardigheden naar haar site www.irisplukt.nl

Op 6 oktober lieten drie leden van de Werkgroep Sociaal zich verrassen door Iris die een workshop bloemschikken gaf in Het Lokaal aan de Jan van Galenstraat. Het idee erachter was: zelf een boeket maken voor iemand die dat goed kan gebruiken. Er waren ook nog drie andere deelnemers. Wat een heerlijk ontspannen bezigheid! Iris zorgde voor emmers vol bloemen en grassen waar we uit mochten nemen wat we nodig hadden. Zij liep stimulerend en adviserend rond om ons suggesties te doen, zodat het boeket nog beter zou spreken. Het eindresultaat was een serie van zes prachtige boeketten en zeven zeer tevreden mensen!