Expositie-opening LOKAAL

 Expositie-opening LOKAAL
Door de buurt voor de buurt

Kunstliefhebbers opgelet! LOKAAL nodigt haar buren uit voor een nieuwe expositie: onze Zomer expositie met medewerking van buurtgenoten.

Zaterdag 2 juli van 16 uur tot 19 uur is er vrije toegang en staan er hapjes en drankjes op je te wachten. Wees erbij aan de Jan van Galenstraat 83!

LOKAAL is een conceptgalerie, door en voor buurtbewoners, die jou iedere zeven weken wil verrassen met een nieuwe tentoonstelling. Een ontmoetingspunt waar Zeeheldenbuurt, Wittevrouwen en Tuindorp samen komen voor kunst, gezelligheid en inspiratie; wij verwelkomen kunst in alle soorten en maten. De ruimte staat open voor jouw creativiteit:
workshops, lezingen, dans, muziek, verzin het maar en LOKAAL is enthousiast. Ieder werk verdient een podium. Wil jij werk exposeren? Check de website www.lokaal.center of mail gerust naar: info@lokaal.center

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@lokaal.center ,Peter van Ek