In memoriam Jo en Sera Vuurmans

Op 31 december is Jo Vuurmans overleden. Drie maanden en enkele dagen na zijn vrouw Sera. Jo en Sera woonden aan de Huizingalaan. Zij behoorden tot de eerste bewoners van onze buurt. Vrijwel meteen na de oprichting van onze buurtvereniging werden Jo en Sera actief in de buurt.

Namens het bestuur van de buurtvereniging Ezelsdijk, Carla Verrips

Zo is Jo jarenlang penningmeester geweest in het bestuur. Jo heeft o.a. nog het banknummer voor de buurt geregeld. Sera organiseerde samen met Jo het maandelijkse buurteten in Nieuw Bleijenburg. Als je wilde mee-eten, deed je bij haar een briefje of een leuke ansichtkaart in de bus. Ook bij het jaarlijkse buurtfeest, bij de kerstzang en bij de jaarvergadering waren beiden altijd van de partij.
De laatste twee jaren ging het slechter met hun gezondheid en trokken ze zich terug uit de buurtactiviteiten. De laatste maanden konden ze niet meer thuis wonen. Hun enige zoon Hans blijft met liefdevolle herinneringen achter. Wij wensen hem en zijn vriendin Erika veel sterkte.