Ezel beschilderen op 3 juni

Op 5 juli gaat de route van de Tour de France over de Sartreweg en de Kardinaal de Jongweg. De gemeente roept buurten op om activiteiten te organiseren in het kader van de Tour. De Buurtvereniging Ezelsdijk maakt op initiatief van Bernd, samen met de creatieve vakschool NIMETO  een grote ezel van solide, waterdicht materiaal. We willen deze ezel vóór en na de Tour op verschillende plekken in onze buurt plaatsen. Op 5 juli komt hij natuurlijk op een prominente plek te staan. Bezoekers èn televisiekijkend Nederland zien dan dat de Tour door onze Ezeldijkbuurt fietst.

 De ezel is ontworpen door drie studenten van de NIMETO en is gebaseerd op de ezel Eeyore uit het verhaal van Winnie de Pooh. De studierichting Decorbouw is samen met docent Tom op dit moment druk bezig met het maken van het frame van de ezel.

Wat? Schilderen van de Buurtezel, dus doe oude kleren aan!
Wie? Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar uit de Ezelsdijkbuurt.
Wanneer? Op woensdagmiddag 3 juni, onder begeleiding van studenten van de afdeling Etaleren.
TijdVan 14.00 tot 17.00 uur; een uurtje schilderen en dan de verfkwast overdragen aan  anderen.
Waar? In de NIMETO aan de Huizingalaan.
Opgeven? Bij Bernd, vóór 22 mei: via e-mail info(at)ezelsdijk.nl.
Hoe? Noem de naam en leeftijd van het kind. Als er een tijdsvoorkeur is, bijvoorbeeld in verband met voetbaltraining, dansles, of iets dergelijks, dan kunt u dat doorgeven. We houden daar rekening mee in het tijdschema. Het schema krijgt u tijdig toegemaild.

Als u nog vragen hebt, mail dan naar info(at)ezelsdijk.nl. Bernd is tijdens het beschilderen uiteraard ook aanwezig.