Opening Eendjesbrug 22 november

 De voorzitter van de Buurtvereniging Ezelsdijk, Jos van Houwelingen, heette iedereen welkom en bedankte de sponsoren voor hun bijdrage aan het feest. Wethouder Victor Everhardt opende de Eendjesbrug die werd ontworpen door onze buurtgenoot Tomasz Vetulani.  De Wethouder wierp na een korte toespraak een kunstzinnige eend in het Brede Water. Daarna zong een gelegenheidskinderkoor ‘Alle eendjes zwemmen in het water’. Otto de Beus had een zilveren eendje voor Tomasz Vetulani gemaakt. Otto speldde het Tomasz op de borst. Daarna was er een Brugborrel met een grote groep buurtgenoten. De zon droeg zeker bij aan deze geslaagde middag en ook de machinist die ons toeterend goedendag zwaaide toen hij met de trein langsreed.

Foto’s van de feestelijke opening vindt u hier.