Het groene schoolplein

4 november a.s. buurtavond over het ontwerp van het groene Fort.

Het plan voor een groener schoolplein begint vorm te krijgen. We gaan nu werken aan het ontwerp. De school wil samen met buurtbewoners ideeën verzamelen voor het ontwerp voor dit schoolplein

De avond is van 19.30-21.30 uur en jullie zijn welkom in GBS De Wissel.

Op 4 november houden we een brainstorm avond over het ontwerp van het schoolplein en het Groene Fort, de naam die schoolkinderen hebben gegeven aan de groenstrook achter de school. Met een inspirerende workshop gaat Gerdien Griffioen met buurtbewoners en ouders ideeën verzamelen over het groene fort en het schoolplein. 

Ben je betrokken bij de buurt en wil je graag meedenken over het ontwerp? Spelen jouw (klein)kinderen er wel eens? Kom lekker mee brainstormen op de buurtavond!
Groen op het schoolplein stimuleert de creativiteit van kinderen, daagt hen uit tot bewegen en laat ze spelen met de beestjes en bloemen. Met een veilige, natuurrijke speelplek kan de groenstrook nog meer deel gaan uitmaken van het speelplein en kan de tuin achter de school geschikt gemaakt worden voor natuurlessen. Buurtkinderen en schoolkinderen genieten van het speelgroen.

De koffie staat klaar!

Een groene groet, Annet Klip, teamleider De Wissel.
Gerdien Griffioen. Tuinontwerper en buurtgenoot.