Soms is één keer per jaar niet genoeg!

De onderhoudsgroep van “Ons Pleintje” zoekt  vrijwilligers voor schoonhouden van het speelpleintje op de hoek Zeemanlaan/ van Ginnekenlaan. Dit is het plan: 12 vrijwilligers nemen ieder één maand van het jaar voor hun rekening, als vrijwilliger vorm je een groepje met bijvoorbeeld je kinderen, de buurkinderen, de overbuurvrouw. Op één zaterdag in dié maand  maak je het plein schoon. Je veegt het aan, je haalt glas en zwerfvuil uit de bosjes, je haalt hier en daar een schoffel door de perken, verder loop je één keer per week (van die maand) over het plein om eventuele rommel op te ruimen. Dat kan toch lukken!

Gaan we deze klus met twaalf buurtbewoners klaren? De inspanning komt ten goede aan het aanzien van onze buurt en aan de veiligheid van onze kinderen. Geef je op en doe mee!!

Mail:marijk.denhoed@planet.nl;   bel:030–2719205;   kom langs: Zeemanlaan 9
Namens de onderhoudsgroep, Marijk den Hoed