Schoonmaakactie 1 januari groot succes.

Tijdens oud en nieuw was het weer bar en boos maar gelukkig brak er net iets voor het begin van de schoonmaakactie een klein zonnetje door. Sommige vaste deelnemers hadden er zin in en begonnen al bijtijds. In totaal veegden 11 volwassenen en één kind de buurt Ezelsdijk schoon van vuurwerk en vuilnis. En wat een hoeveelheid is er tijdens dat uurtje gescoord! Tijdens het wegen kwamen we aan wel 53 kilo vuil. Er was dit jaar erg veel vuurwerk, het leek wel meer dan vorig jaar. Ook zijn er metalen rekjes uit de bosjes gehaald, een aansluitslang, een kapot boodschappenkarretje, een baksteen die een buurtbewoner al weken een doorn in het oog was, en natuurlijk veel blikjes, glas en plastic. Eén buurtbewoner vertelde dat ze 100 peukjes had geraapt! Dank jullie wel, schoonmakers van de buurt, ook namens Supporter van Schoon en Nextdoor.
Een schoon 2024!
Groetjes van Benita.

Eén gedachte over “Schoonmaakactie 1 januari groot succes.”

  1. Zo tof!! Ik heb het gemist dit jaar, was in de war, dacht het het om 13 uur begon,..

Reacties zijn gesloten.