Vergadering raadscommissie Ruimtelijke ontwikkeling

Beste Buurtgenoten,

Komende donderdag 14 oktober vergadert de raad in de commissie Ruimtelijke ontwikkeling, Grondzaken en Vastgoed. Het laatste agendapunt van deze vergadering gaat over de nieuwbouwplannen aan de Jan van Galenstraat. Je kunt deze vergadering online volgen via deze link: https://www.utrecht.nl/bestuur-en-organisatie/

Wil je ook de agenda van de vergadering zien dan staat deze in de deze link.

Op 5 oktober is er een bijeenkomst geweest in het kader Raad in de Wijk: 8 gemeenteraadsleden van Groen Links (2x), PvdA, PvdD, D66,VVD, Stadsbelang en Student en Starter waren aanwezig.

Er waren zeker 25 buurtgenoten en een paar ambtenaren. Het was een hele geanimeerde en informatieve bijeenkomst. De buurtgenoten hebben hun mening gegeven en er is goed naar elkaar geluisterd. We zullen zien wat deze avond heeft bijgedragen aan de meningen van de raadsleden komende donderdag.

De werkgroep Nieuwbouw Jan van Galenstraat.