Nieuwjaarsvegen

****** Update ******

De buurt-schoonmaakactie heeft ruim 40 kilo zwerfvuil opgeleverd, verzameld door 12 personen. De jongste deelnemer was 3 jaar oud! Het viel ons op dat er minder resten van het vuurwerk op straten lag dan eerdere jaren (enkele uitzonderingen daar), en dat was superfijn want daardoor konden we ons concentreren op de bosjes en de randen van de straten. Bedankt voor je bijdrage, #trotsopdebuurt. Tot volgend jaar 1 januari! Groetjes Benita.

************

Op 1 januari willen wij als Buurtvereniging Ezelsdijk Utrecht weer een goede start maken voor het nieuwe jaar. Net als vorig jaar in een grote klap van alle vuurwerkrestanten af en met een opgeruimde wijk het nieuwe jaar in. Vele handen maken licht werk, het is goed voor het milieu en vaak ook erg gezellig om te doen. Dus doe gezellig mee!

Kinderen ook van harte welkom om mee te helpen!

We verzamelen om 13 uur bij Huizingalaan 26, op de oprit waar ook de buurtAED hangt. Daar worden de straten verdeeld en om 14 uur sluiten we af bij de afvalscheiding op het plein. Daar wegen we onze opbrengst en scheiden deze in de betreffende bakken. Neem je eigen prikstok en evt handschoenen mee. Er zijn zakken van “Supporter van Schoon” aanwezig, enkele grijpers, kinderen- en volwassen handschoenen. Je deelname mag je registreren als je dat leuk vindt via de site van Nextdoor of Supporter van Schoon. Voor meer info kun je contact opnemen met Benita 06-26022073. Tot dan!

Eén gedachte over “Nieuwjaarsvegen”

  1. De buurt-schoonmaakactie heeft ruim 40 kilo zwerfvuil opgeleverd, verzameld door 12 personen. De jongste deelnemer was 3 jaar oud! Het viel ons op dat er minder resten van het vuurwerk op straten lag dan eerdere jaren (enkele uitzonderingen daar), en dat was superfijn want daardoor konden we ons concentreren op de bosjes en de randen van de straten. Bedankt voor je bijdrage, #trotsopdebuurt. Tot volgend jaar 1 januari! Groetjes Benita.

Reacties zijn gesloten.