Buurtkerstboom

Ook dit jaar heeft de Gemeente Utrecht weer een kerstboom geplaatst bij de winkels. Omdat wij als buurt daar een activiteit bij organiseren, wordt de boom neergezet. Het is deze keer op verzoek van de commissie een kleinere maat. De reden daarvoor is dat zo’n enorme boom het zicht op de winkels wegneemt en dat is niet prettig voor de winkeliers. Ook heeft de commissie zich afgevraagd of zo’n grote boom wel zo nodig is, in het kader van milieu, natuurbeheer, duurzaamheid. Een boom die er twintig jaar of langer over doet om groot te worden en die maar drie weken als versiering op het pleintje staat, geeft toch te denken. Ook bij deze bescheiden boom zullen de kerstliedjes op VRIJDAG 20 december om 19.00 uur ongetwijfeld mooi klinken. Tegen die tijd zitten er ook zeker lampjes in!

Veel plezier en fijne feestdagen toegewenst door Werkgroep Informatie van Buurtvereniging Ezelsdijk.