Winkelcentrum De Gaard

In het lege pand naast Foto Romp in Winkelcentrum De Gaard, is een project gaande. Kunstenares Merel Visser maakt samen met kinderen een kunstwerk dat op vrijdag 13 december wordt onthuld. Ze is aanwezig op woensdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur. Loop gerust even binnen!

In het pand is ook een foto-expositie te zien van Freerk Kuperus die samen met Erma Klarenberg de expositie heeft georganiseerd. Bezoeken kan op bovenstaande tijden.

Er komen banken op De Gaard van kunstenaar Jozef Legrand met daarop een tekst aan voor- en achterkant. Het kunstwerk draagt de naam: De Poëtische Ontmoeting. Teksten werden gevraagd aan bewoners van Tuindorp. Er reageerden 150 personen. Een tekst die werd ingestuurd door Anneleen Arnolds, valt in de prijzen en staat op één van de banken. De eerste vier banken worden op het plein op 13 december onthuld door Wethouder Anke Klein om 16.30 uur.