Beter Thuis nieuwsbrief

Beter thuis is samen met ouderen, professionals en netwerken in de wijk Noordoost lerend werken aan toekomstige ouderenzorg. Bent u bewoner of werkzaam in de wijk Noordoost dan kunt u meedenken en meedoen.

Beter thuis heeft ook een nieuwsbrief. In nieuwsbrief #6 stonden o.a. de volgende onderwerpen:

  • Wilt u langer thuis blijven wonen in Utrecht Noordoost? Bent u benieuwd naar nieuwe woonvormen voor senioren? Beter Thuis organiseert een informatie bijeenkomst over toekomstbestendig wonen. Lees hier meer.
  • De Bouwsteiger is een buurtvereniging die actief is in postcode 3572. Ze hebben een ruime sortering aan gereedschappen en verbouwingsbenodigdheden die buurtbewoners kunnen lenen indien zij lid zijn. Samen met  Beter Thuis gaat de Bouwsteiger haar dienstverlening uitbreiden met een Klusdienst. De klussen worden uitgevoerd door klus-vrijwilligers. De feestelijke lancering van de Klusdienst is op 24 april om 17.30uur (Palmstraat 62A). Lees hier meer.
  • Eén van de speerpunten van Beter Thuis is de introductie van innovatieve technologische hulpmiddelen die passen bij de vraag van ouderen. Lees hier meer.

Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen dan kunt u contact opnemen met Beter Thuis: BeterThuis@btosociaalutrecht.nl