Za 23 maart: Landelijke Opschoondag

Beste buurtgenoten van de Ezelsdijkbuurt,

Op 23 maart 2019 is de Landelijke Opschoondag. Ik organiseer een grote schoonmaak van Ons Pleintje aan de Van Ginnekenlaan, van 11.00 tot 12.00 uur. Verzamelen op het pleintje. Neem je een sopje, wat doekjes of schuursponsjes mee, een bezem of je grijpstok? Verdere schoonmaakspullen zijn aanwezig. Kinderen zijn ook van harte welkom!

Lekker poetsen, tegels vegen, zwerfafval ruimen, soppen en kijken of er wat bijgeverfd moet worden. Een vrolijk en stalend pleintje maken, een fijne plek voor en van de buurt, voor jong en oud. Ik hoop op mooi weer en een flinke opkomst. Vele handen maken licht werk en het is nog gezellig ook.

Voor meer info kun je terecht bij Benita Ponsioen, Huizingalaan 28, Mobiel 0626022073, liefst via whatsapp.

Of op de site van Supporter van Schoon, https://www.supportervanschoon.nl/acties-in-de-buurt/actie?id=70525