Do 24 januari: E-health bijeenkomst

Netwerkorganisatie Beter Thuis werkt samen met bewoners, professionals en netwerken in de wijk Utrecht Noordoost aan toekomstige ouderenzorg. Niet alleen gericht op langer thuis, maar vooral op beter en met de juiste ondersteuning thuis oud worden. Nieuwe technologieën en hulpmiddelen gaan daarbij helpen.

In het kader van de E-Health week organiseert Beter Thuis een bijeenkomst zodat u kunt kennismaken met deze zorginnovaties. We demonstreren onder andere Tessa, de Sociale Robot, Lea – rollator en een persoonlijke assistent in één, en de technologie “KOMP” waarmee analoge ouderen videogesprekken kunnen voeren met digitale (klein)kinderen.

U bent van harte welkom! De bijeenkomst vindt plaats op 24 januari 2019 van 15.00-18.00 uur in Eethuis de Helden (Jan van Galenstraat 6, Utrecht)

Voor informatie kunt u contact opnemen met Anne den Haan via BeterThuis@btosociaalutrecht.nl of telefoon 06-22062215.

Hartelijke groet, Reilif Bonse

Sociaal Makelaar DOCK * SamenNoordoost* Beter Thuis* Om U 3.0* Tel:06-23346808