Nieuwjaarsvegen een succes

De schoonmaak van de buurt is net achter de rug. We kijken terug op een geslaagde actie. Er waren 20 deelnemers, van jong tot oud. Aan het einde hebben we alles gewogen en kwamen we tot 61 kilo afval. Daarna kwam er nog een buurtbewoner die zijn stukje Ezelsdijk zeer grondig had schoongemaakt en door hem kwam het totaalgewicht op 65 kilo. Er is veel vuurwerk opgehaald, maar ook blikjes, peuken en filters, vloerplaten, veel versplinterd glas en een emmer met oude metalen die we apart gaan afvoeren. De buurtbewoners waren erg enthousiast over de actie.

SBS6 moest helaas de branden in Scheveningen verslaan en kwam niet langs, maar RTV Utrecht was van de partij. De reportage werd uitgezonden in het programma Unieuws. Later is deze terug te zien via de site van rtv Utrecht, bij uitzending gemist. Onderaan dit bericht kunt u de reportage ook zien. Op de website van RTV Utrecht is ook een bericht geplaatst. Kijk daarvoor hier. In het fotoalbum staan foto’s van de schoonmaak.

Zullen we volgend jaar weer??

Bedankt allemaal voor je hulp en bijdrage aan de actie.
Benita.

Zie ook lezersbericht.

Eén gedachte over “Nieuwjaarsvegen een succes”

  1. Op 2 januari hebben drie bewoners nog een overgebleven stukje buurt schoongemaakt.

Reacties zijn gesloten.