Update: Nieuwjaarsvegen Ezelsdijk

Update:  SBS6, programma Hart van Nederland is via de site op het spoor gekomen van de actie. Ze willen graag meelopen met een televisieploeg en er, onder voorbehoud van eventueel ander belangrijk nieuws, een nieuwsitem van maken voor het programma van die avond. Hopelijk is er onder de buurtbewoners een grote opkomst, zodat wij echt indruk kunnen maken op de rest van Nederland met onze fijne buurt en mooie initiatieven.

Oorspronkelijk bericht:
Op 1 januari willen wij als Buurtvereniging Ezelsdijk Utrecht een goede start maken voor het nieuwe jaar. De buurt mooi schoon, vele handen maken licht werk, het is goed voor het milieu en vaak ook erg gezellig om te doen. In een grote klap van alle vuurwerkrestanten af. We verzamelen om 13 uur aan het begin van de Huizingalaan. Er worden kaartjes met gebieden uitgedeeld, maar dat is meer een richtlijn. Prikkers aanwezig, en eigen prikkers of zakken van harte welkom. Vuilnis na afloop verzamelen bij de containers op het plein. Daar wegen we wat er is opgehaald en maken we wat foto s voor de site. Als je onderweg interessante objecten tegen komt in het milieu, graag fotograferen en aan ons doorsturen. Na afloop napraten in Huizingalaan, locatie wordt nader bepaald door de buurtvereniging. Houd de site in de gaten voor meer nieuws.

Tot dinsdag 1 januari om 13 uur, bij Huizingalaan 28.

Groetjes Benita.
Telefoon: 06-26022073

Zie ook: www.supportervanschoon.nl