Hoe blijft U vitaal?

We worden niet graag geconfronteerd met het ouder worden en de toenemende kwetsbaarheid die hier mee gepaard gaat. Kwetsbaarheid kunnen we tegengaan door zo veel mogelijk zelf regie te houden. Hierom is het belangrijk om juist als we nog fit zijn na te denken over een aantal thema’s die belangrijk zijn om zelf de regie te houden.

Graag horen we van u via de onderstaande vragenlijst wat u belangrijk vindt. Met de informatie die wij ophalen gaan we daarna de wijk in om gesprekken te voeren en nóg specifieker te bepalen wat nu precies de vraag is als het gaat om het vergroten van de eigen regie.

Vragenlijst Beter Thuis

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten

Wilt u meer weten over Beter thuis: Website
Beter Thuis facebook
Beter Thuis twitter

Reilif Bonse Namens Beter Thuis