Buurtenparade Noordoost

Op 7 november bent u welkom om mee te praten over de opgaven voor uw buurt. Afgelopen half jaar heeft het Wijkbureau Noordoost in samenwerking met de Wijkraad onderzoek gedaan naar behoeftes uit Utrecht Noordoost. We spraken met studenten, senioren, bezoekers van de Buurtcamping en bewonersorganisaties. Dit onderzoek is gebundeld in de voorlopige opgaven.

De gemeente wil op 7 november graag hierover in gesprek met u. Klopt het wat we zien in uw buurt? Ontbreken er onderwerpen? Praat mee en ontdek wat er al op de planning staat. De onderwerpen variëren van verkeer tot veiligheid.

 Kom langs in Eethuis De Helden van 19.30 uur tot 21.30 uur. Laat u even weten of komt? Dit kan met een e-mail naar noordoost@utrecht.nl, vermeld daarbij in welke buurt u woont. U kunt hier terecht voor meer informatie. Klik op de kaart voor vergroting van de wijkindeling.

Woensdag 7 november
19.30 uur tot 21.30 uur (19.00 uur inloop)
Eethuis De Helden, Jan van Galenstraat 6

Jacolien Rutten, Wijkregisseur Wijkbureau Noordoost