NL DOET – De Wissel DOET mee!

Zaterdag 10 maart is er een vrijwilligersdag van NL DOET via het Oranje fonds. De Wissel doet hier aan mee!

Wilt u graag de handen uit de mouwen steken deze dag? Zoek dan niet verder naar een klus want wij gaan aan de slag in “Het Groene Fort”. Wij hebben deze klus ook aangemeld. We hopen het Groene Fort weer goed gesnoeid te krijgen zodat uw kind er weer fijn en veilig in kan spelen. Wij willen graag samen met u, buurtbewoners en andere vrijwilligers een ochtend de handen uit de mouwen steken. Neem uw kind(eren) gerust mee. We starten om 9.00 tot 12.00. Neem dus uw tuinhandschoenen, scheppen, snoeischaren enz. mee. Wij zorgen voor de koffie, thee wat lekkers en veel gezelligheid!

Doet u mee?
Laat het even weten aan Gerdien Griffioen, e-mail: gerdien.griffioen@xs4all.nl, tel nr. 0619483452.
Tot zaterdag 10 maart. Het team van basisschool De Wissel