Foto’s Sint Maarten

De gezellige Sint Maartentraditie is in 2017 voortgezet en ook dit jaar een succes. Harma las het verhaal voor, er waren lichtgevende armbandjes en drie schitterende feeën stonden de kinderen op te wachten op het dak van een garage in ‘het donkere laantje’. In de De Sitterlaan ontvingen twee goedmoedige trollen de kinderen met snoep. Natuurlijk moest er wel gezongen worden, maar ook dat was dik in orde! De ontvangst in Nieuw Bleyenburg was warm en hartelijk. Gewoonlijk is zaterdag deze gelegenheid gesloten, maar André had voor de buurtbewoners speciaal zijn deuren open gezet. Wat een feest dat hij de grote pannen Bisschopswijn en chocomelk voor ons opwarmde en de serrezaal ter beschikking stelde. Op deze manier zijn we de herfst weer goed begonnen.

Wilt u nog een keer nagenieten van het feest, kijk dan hier naar de foto’s.

Werkgroep Communicatie