Biltse Rading vier weken afgesloten

Biltse Rading & afslag 30 De Bilt vier weken afgesloten

 Van 27 juli tot 22 augustus wordt de Biltse Rading en afslag 30 De Bilt afgesloten. De gemeente Utrecht gaat in die periode het asfalt vervangen van de weg: vanaf het Kardinaal Alfrinkplein tot aan de Voorveldselaan en vanaf de invoegstroken vlakbij de Voordoorpsedijk tot aan de gemeentegrens met De Bilt. Als gevolg van deze werkzaamheden is ook de aansluiting met de A27 (afslag 30 De Bilt) afgesloten. Tegelijk met de rijweg wordt ook het fietspad opnieuw geasfalteerd; vanaf het Kardinaal Alfrinkplein tot aan de tunnel Voorveldselaan. De werkzaamheden aan het fietspad duren een week langer dan de werkzaamheden aan de rijweg, dus tot 29 augustus.

Meer informatie, ook over de bereikbaarheid, is te vinden op: http://www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar/asfalteringswerkzaamheden-biltse-rading/.

Op 22 en 29 juli worden advertenties geplaatst in lokale kranten (Utrecht Dichtbij en Biltse Courant) en er komen omleidingsborden te staan. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met projectleider Chris Jentink via 030-2864713.