Ezel beschilderd

Op 5 juli gaat de route van de Tour de France over de Sartreweg en de Kardinaal de Jongweg. De gemeente heeft buurten opgeroepen om activiteiten te organiseren in het kader van de Tour. De Buurtvereniging Ezelsdijk heeft op initiatief van Bernd, samen met de creatieve vakschool NIMETO  een levensgrote ezel gemaakt.  De ezel is gebaseerd op Eeyore uit het verhaal van Winnie de Pooh. Op 5 juli komt hij natuurlijk op een prominente plek te staan, zodat bezoekers én televisiekijkend Nederland zien dan dat de Tour door onze Ezeldijkbuurt fietst.

Buurtkinderen hebben die op woensdagmiddag 3 juni beschilderd.

U zult de ezel nog wel tegenkomen in onze Ezelsdijkbuurt, want hij wordt vóór en na de Tour op verschillende plekken in onze buurt geplaatst!

Kijk in het fotoalbum voor meer foto’s.