Moestuintjes vrij op voormalig veemarktterrein

Er zijn wat tuintjes bij-  en vrijgekomen op het terrein van Stad & Land Veemarkt (de moestuinen op het voormalig veemarktterrein)! De tuintjes zijn tijdelijk en hebben op dit moment nog steeds als einddatum voorjaar 2016. Ze zijn 5 x 10 m groot en kosten nu 25,-. Op de tuin tuinieren we zoveel mogelijk biologisch. Bestrijdingsmiddelen zijn taboe. Ook hebben we een gemeenschappelijke tuin, waar we samen in werken en elkaar makkelijker tegen kunnen komen. Je kunt in aanmerking komen door een bericht te sturen naar veemarkttuinieren@gmail.com. De tuintjes worden toegewezen op volgorde van binnenkomst en na betaling.
Meer info op: www.facebook.com/moestuinierenveemarkt of kom op 9 mei langs op onze meewerkdag om 15.00 uur met aansluitend een borrel.