Nieuwe plantenbakken

Onze buurt Ezelsdijk wordt steeds mooier en groener. Onlangs is de groenstrook op de parkeerplaats Huizingalaan/Van Ginnekenlaan nieuw ingericht en aangeplant. Ook zijn er haagbeukjes gezet langs het schoolhek van De Wissel aan de Oortlaan/Huizingalaan.
 Nu weer hebben we 2 mooie plantenbakken van de gemeente gekregen op het stoepje bij de afvalcontainers aan de Huizingalaan/Van Ginnekenlaan. Hulde aan Dennis en Ries en collega’s. De vorige bakken waren verplaatst naar het trottoir aan de overzijde. Dit om brommen en fietsen op de stoep te voorkomen. Al met al hebben we nu vijf bakken met planten bij de entree van onze buurt. Die worden allemaal onderhouden door de heer Sleurink, een van de oudere vrijwilligers van de Ezelsdijk. We zijn blij met zijn goede zorgen. Als het dagenlang heel droog weer is, zal de gemeentelijke waterauto, en wij als bewoners, de heer Sleurink ondersteunen met het geven van water in de bakken.