Sint Maarten Stadsevent

Van Chris van Deventer
(Sint Maartensberaad Utrecht)

 Na het het geweldige Sint Maartenfeest in 2011 had het beraad zich voor genomen het dit jaar rustig aan te doen. En zeker aandacht te hebben voor de activiteiten in de wijken. De meer centraal georganiseerde activiteiten rond Sint Maarten kunt u ook zien als een stimulans om het "Sint Maartenszingen" in onze stad en daarbuiten te stimuleren.

Met genoegen presenteer ik onze nieuwe activiteitenfolder Sint Maarten 2012 (hier te zien). Het zal dit jaar zeker niet rustig zijn, want het programma heeft weer veel te bieden. Als opmaat naar het "Sint Maartenszingen" op Sint Maartendag (11 nov.) is er zaterdagavond 10 november een groot slotspektakel van de Fanfare 11-11 op het Domplein. Ook voor kinderen uit de wijken een mooie start van de viering.

Meer informatie op www.stmaartenstadutrecht.nl .
Programma: hier te downloaden