Trash prince uit de Voorveldsepolder

 Angel De vaste datum voor de schoonmaakactie in de Voorveldsepolder is de eerste zaterdag van de maand. In april zou dit vlak voor Pasen zijn. Daarom wordt dit keer de schoonmaakactie een week vervroegd: zaterdag 31 maart.

Dat afval creativiteit kan losmaken, bewijst Tomasz Vetulani . Hij heeft van afval van de afgelopen maanden 2 kunstwerken gemaakt: The trash prince en een collage, genaamd Angel. De collage "Angel" is ontstaan rond een gevonden dvd disc – er is inkt en tempera verf gebruikt, een veer en een kauwgum verpakking. Ook een Super de Boer chips zak is erin verwerk. Het beeldje – "The trash prince" bestaat uit een steen, Trash prince een pijpenkop en een speelgoed slipper. Het gebruikte materiaal heeft Tomasz tijdens de schoonmaakacties verzameld.