Groen in de buurt

Van de Werkgroep Groen:

voetpad achter de flat aan de Van Ginnekenlaan Het voetpad achter de flat aan de Van Ginnekenlaan is op 17 en 18 november door gemeentewerkers opnieuw gelegd. De kuilen en hobbels die veroorzaakt werden door mollengangen zijn weer glad getrokken.

Aankleding van de parkeerplaats De aankleding van de parkeerplaats in voltooid. De beplanting bij de ingang van het parkeerterrein met een beukenhaag toont strak en netjes. De groene struiken in de bredere groenstrook verfraaien het geheel. Het is al met al een hele onderneming geweest voor de Werkgroep Groen, maar het is een mooi resultaat. Dank aan degenen die zich hiervoor hebben ingespannen!
Boom geplant

Op het stuk openbaar groen aan het begin van de parkeerplaats, is een boom geplant. In de lente zal die een groen welkom betekenen voor degenen die de buurt inrijden.

Anneleen Arnolds

Klik op de foto's voor een vergroting
.