Tunneltje Park Voorveldse Polder geopend

Van de Werkgroep Informatie:

Ruim vijftig bewoners van omliggende buurten zijn op 4 oktober om half zes samengekomen bij het Tunneltje Park Voorveldse Polder. De tunnel is opgeknapt met tegels die de overgang van de stad naar het park verbeelden en vanaf de andere kant de overgang van het park naar de stad. Wethouder Kreijkamp liep als eerste over de rode loper door de tunnel, gevolgd door alle gasten. In een lied werd het nieuwe uiterlijk bezongen: van een donkere plek veranderde de tunnel naar een onderdoorgang waar je blij van wordt. De wethouder knipte het brede muzieklint door en prees in een toespraak de volharding van de initiatiefnemers. Het project heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar nu is het dan toch tot ieders tevredenheid afgerond. Tot slot kregen de initiatiefnemers bloemen en een cadeautje van de wethouder. Voor alle gasten waren er boekenleggers met foto’s die de wanden van de tunnel sieren. Als afsluiting werd er koffie geserveerd in de voetbalkantine. Foto’s van de opening zijn in het fotoalbum te zien en hier .