Consultatieavond Veemarkt2.0

Bericht van de gemeente Utrecht:
 

Op dinsdag 15 februari 2011 willen wij met U van gedachten wisselen over een nieuwe invulling van deze centrale plek in het plan. Uitgangspunt blijft daarbij het programma van onder andere een school, bso, gymzaal, woningen en flexibele (werk)ruimtes.

 
Herald Roelevink van Dolte-stedenbouw zal een aantal modellen presenteren, waarna we uw mening graag horen.
 
De bijeenkomst is op dinsdag 15 februari 2011, in hotel Mitland, Ariënslaan 1. De avond begint om 19.30 en duurt tot uiterlijk 21.30 uur.
Afgelopen jaar heeft U op een of andere wijze meegedacht over de ontwikkeling van het Veemarktterrein tot een woningbouwlocatie.
Op 13 december 2010 hebben wij U de laatste stand van zaken toegelicht. Helaas hebben wij afgelopen week de conclusie moeten trekken dat de herontwikkeling van de Voordorphal, die onderdak zou moeten gaan bieden aan een aantal voorzieningen, niet haalbaar is gebleken, met name om financiële redenen.