Leuk en lekker in de buurt

Pannenkoekenboerderij Groenesteijn

Op 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen vanaf huis door de Voorveldse Polder vind je sinds dit voorjaar de Pannenkoekenboerderij Groenesteijn. De boerderij ligt tegen de manege Groenesteijn aan. Er is een gezellig terras op het zuiden en een mooie binnenruimte, de voormalige koeienstal. Bij fris weer brandt hier de open haard. De pannenkoeken (een ruime keuze) zijn heerlijk. Je kunt er ook terecht voor appeltaart en enkele hartige gerechten. En voor allerhande drankjes. Ook de toetjes zijn van harte aanbevolen. Het is er aantrekkelijk voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Voor hen is er een springtoestel, speeltoestellen en een kinderhoek met videocorner. Dus zeker het proberen waard. En mocht je gasten willen ontvangen, er is voldoende (auto)parkeergelegenheid.

Pannenkoekenboerderij Groenesteijn
Biltsestraatweg 88
Tel. 2717752
www.pannenkoekengroenesteijn.nl

Open: woensdag t/m zondag
Carla Verrips