Voorjaarswandeling

De Stichting Voorveldse Polder en het buurtcomité Nova Zembla nodigen u uit voor een

VOORJAARSWANDELING
OP ZONDAG 11 APRIL
VAN 16.00 – 18.00 UUR

Verzamelen in het tunneltje aan de Ariënslaan

Tijdens de wandeling kunt u genieten van de natuur in het park en de duizenden stinzenplantjes die dan in bloei staan. Om een uur of vijf bieden wij u een drankje aan  op het mooiste terras van Utrecht in Hotel Mitland. Wij willen met dit initiatief alle organisaties die betrokken zijn bij de Voorveldse Polder gelegenheid bieden elkaar te ontmoeten en elkaar en het park nader te leren kennen. We beogen daarmee het overleg en de samenwerking voor een mooi park te bevorderen.

Er zijn veel mensen bij dit bijzondere stukje van Utrecht betrokken. Dat zijn bijvoorbeeld diegenen die er beroepshalve mee bezig zijn: bij de gemeente of omdat hun bedrijf er is gevestigd of werkzaamheden uitvoert. Er is de grote groep van recreanten die al dan niet in georganiseerd verband naar het park komt om hard te lopen, te tennissen, wandelen, voetballen, paardrijden, picknicken, joggen, vissen, foto’s te maken, hun hond uit te laten en wat dies meer zij. En ten slotte hebben de buurtcomités belang bij ‘hun’ park, de groene long voor omwonenden.

Wij stellen uw komst zeer op prijs. Om een indruk te krijgen van het aantal deelnemers, vragen we u ons te laten weten of u komt.

Met vriendelijke groet, namens Nova Zembla en de Stichting Voorveldse Polder,

Corrie Buschman
Hans van Dijk

Informatie en opgave bij Hans van Dijk, Willem Barentszstraat 27, 3572 PB Utrecht. Telefoon 030-2710590. E-mail hplusm@hetnet.nl